Spirituele Thema’s

RZDI_O (1) 1) Spirituele werken op synthesizer CD 1

 2) Spirituele werken op synthesizer CD 2 

 

Willekeurige thema’s uit de verzamel Cd’s  zijn:

CD.nr.1 Verschillende dierenriemthema’s   De waterman,kreeft,weegschaal,ram enz.

CD.nr.2  Jaargetijden, de tarot en nog enkele dierenriem thema’s en de zeven hoofdchakra’s.

 

De beslissing voor het maken van mijn 2e CD heeft de kosmisch Meester Sri Sathya Sai Baba mij  s’ nachts in een, noem het droomsituatie aangegeven, dat het NU de tijd was om hiermee te beginnen. De dag erna is dit overdag wederom op unieke wijze bevestigd.  Uit dankbaarheid voor dit gebaar heb ik dan ook deze CD aan Hem opgedragen.  Toch,  ben ik nimmer naar India afgereisd omdat deze Meester voor mij slecht één onderdeel van een vergeestelijkt samenwerkingsverband symboliseert.  Ik ben daarnaast persoonlijk afgestemd op de wereldleraar en Meester der Meesters,  u misschien doorgaans en/of uitsluitend  bekend met de naam,  de Heer Maitreya.

 

Belangrijk:

Beiden Cd’s incl. onderstaande items zijn niet leverbaar,  anders dan middels een kopie van het origineel  zonder  lay-out presentatie en  op niet commerciële basis,  uitsluitend  in overleg bespreekbaar.

 

Astrologie 
De verschillende muziek thema’s zijn in den beginne gebaseerd op de 12 astrologische tekens van de dierenriem. De rede hiervoor is dat ik ongeveer 40 jaar geleden met astrologie begon als hobby, naast mijn werkzaamheden in het bedrijfsleven. Deze, inmiddels op heel wat jaren ervaring gebaseerde hobby, heeft ook zijn uiting gekregen in mijn muziek.
Voor elk dierenriemteken, van ram t/m vissen, bestaat er een vol uur durende muziekcompositie gespeeld op keyboard en aangevuld met synthesizer. Stuk voor stuk met veel zorg en liefde gecomponeerd en met gevoel gespeeld. Nadien op digitale audio tape gezet gelijk aan de onderstaande thema’s. 

De vier jaargetijden
Lente, Zomer, Herfst en Winter…Voor elk jaargetijde is er ook een muziekcompositie van een vol uur lang met prachtige klanken gebaseerd op de natuur. Stuk voor stuk zijn dit buitengewoon rustgevende klanken.

Chakra’s
Speciaal bedoeld voor healings bijeenkomsten maar ook uiteraard zonder healing prachtig om naar te luisteren, is er voor elk van de zeven hoofdchakra’s een kosmisch muziekthema gecomponeerd.

Tarot
De grote arcana, voor bijna elke kaart is er een prachtige melodie ontstaan welke mijn persoonlijke voorkeur vertegenwoordigt.

 

Ter verduidelijking: 

Bovengenoemde thema’s zijn ook nimmer op commerciële basis uitgebracht.

of beluister enkele Cd stukken . 

De Doelgroep:

Vrijwel alle zorginstellingen wat zich eveneens uitstrekt tot hulpverlening bij regulier onderwijs en geestelijke zorgverlening.

Individueel bij het aansporen tot innerlijk evenwicht m.b.t. geboorte, ziekte, terminale processen en als concentratiepunt bij studies (ook voor jongere kinderen) en meditatieve momenten.

 

Daarnaast bij behandeling als achtergrond muziek tijdens (alternatieve) geneeskundige praktijken of groepen denkend hieraan in de vorm van Reiki, Yoga,  Tai Chi.

 

 Bovenstaand heb ik als praktijkvoorbeelden aangedragen gekregen dit verder onder de aandacht te brengen door mensen welke deze ervaringen persoonlijk hebben opgedaan of uitgetest inzake dat het écht werkt.